Ir al contenido

Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid

Sábado, 20 de abril de 2024

Inicio | Secciones | ¿Quiénes somos? | Equipo E-Innova | ¡Publica con nosotros! | Revistas culturales

Editorial: Novembre convida al misteri

A la imaginació que sorprèn.

A la invenció de històries de ciència-ficció, al vell i enyorat gènere.

I nosaltres no podíem ser menys, la nostra revista reinventa imaginant i innovant -eixa és la nostra línia editorial- i esperem que sorprenent.

Volem estar a la vanguardia tècnica i creativa, comptant amb la força extraordinària de qui se'n va unint al nostre projecte.

Paula García Sacristán, Laura Gómez-Manzanilla Moral, Míriam Cambronero Castillo, Roberto Carrillo Oller y David Cabrera Barga s'incorporen per comandar la nau que va, entre vicissituds i esperances, cap al llunyà port del més absolut dels èxits. S'ho han proposat i no s'aturaran fins que la nostra revista, sempre amb l'esguard de Javier del Campo Parla, el nostre suport i director tècnic, aconsegueixi ser un referent de la Vanguardia educativa, cultural, artística i científica més espectacular al camp de publicacions universitàries electròniques.

I com el mes nou de l'any és una època de fantasia inquietant, un nou personatge misteriós ha fugit de la imaginació dels seus creadors i creadores per realçar la seua figura al fons màgic de "Lluna plena de Malasanya". Si, Aurora, eixida del racó més secret del nostre projecte, recorre -al fi- els carrers de Malasanya. I, per descomptat, no deixarà ningú indiferent.

I, al mes de l'any que infon la por divertida als xiquets, Enrique Vázquez Gómez, el nostre subdirector i especialista en còmics i cultura urbana, portarà de la mà de l'univers hipermèdia la figura maleïda del Licántropo.

Desgraciadament, altres pànics més terribles, reals i cruels, exigeixen la nostra atenció, i no podíem deixar de fer un homenatge, des de la Facultat d'Educació de la nostra universitat, als companys assassinats i desapareguts a Mèxic, que -com nosaltres- van somiar amb fer de l'ensenyament, exercint de mestres, un món millor per a tots. Potser siga l'article més trist i dolorós publicat a les nostres pàgines.

Doncs res, seguim ací i contem amb totes eixes persones que vulguin unir-se  al nostre projecte.

Les boires de novembre no impediran que la nau seguisca solcant els mars de tots els reptes. 

 

Bookmark and Share

Comentarios - 0

No hay comentarios aun.


Logotipo de la UCM, pulse para acceder a la página principal

Copyright © 2017 E-Innova

ISSN: 2172-9204